پژوهه رسا

«وأُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ»

پژوهه رسا

«وأُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ»

این وبلاگ، فرصتی برای دسته‌بندی و بیان مطالب متعلمی است که از نظرات دوستان و اساتیدش بهره می‌برد.

نویسنده: عباسی مجتبی

11:03 - 1400/10/13

-صنعت هلوکاست، باعث شده کشوری با رفتارهای پرخاشگرانه در حوزه نظامی و امنیتی که یکی از سیاه‌­ترین کارنامه‌­ها را در حوزه حقوق بشر دارد، به‌عنوان دولت قربانی شناخته شود و از کشورهای جهان، به‌ویژه آلمان و آمریکا، امتیازگیری و باج­‌خواهی کند.

انقلاب اسلامینقد و تحلیل

باج‌خواهی رژیم صهیونیستی با صنعت هلوکاست

اخیرا در رسانه‌ها اعلام شد دانشگاه فرایبورگ در جنوب غرب آلمان، همکاری خود را با دانشگاه اصفهان به دلیل تبلیغات بر علیه  اسرائیل و طرح شعار "نابودی اسرائیل" در وب‌سایت این دانشگاه و تبلیغات برای راهپیمایی "روز قدس" قطع کرده است.

 شهر فرایبورگ آلمان با شهر اصفهان پیمان خواهرخواندگی دارد و در نگاه اولیه شاید ارتباط و حمایت دانشگاه فرایبورگ آلمان از رژیم صهیونیستی، عجیب به نظر برسد؛ اما با کمی تامل می‌توان به نقش لابی صهیونیستی در مستعمره کردن آلمان و فشار رسانه‌ای و مظلوم‌نمایی از هلوکاست برای باج‌خواهی بیشتر پی برد.

«صنعت هلوکاست» نام کتاب نورمن فینکلش، استاد دانشگاه در حوزه علوم سیاسی و یکی از منتقدان صهیونیسم و از صاحب­نظران موضوع مناقشه اعراب و رژیم صهیونیستی است که کتابش در سال ۲۰۰۰ میلادی منتشر شده است.

نویسنده این کتاب معتقد است «صنعت هلوکاست» منبعی مشروعیت‌بخش برای رژیم صهیونیستی و پروژه‌­ای با ابعاد گوناگون اقتصادی و سیاسی است که این رژیم را در کانون توجّه و تمرکز سیاسی غرب قرار می­‌دهد و یک حصار امنیتی گرداگرد «دولت یهود» ایجاد می‌کند که در درجه اول، گفتمانی و تبلیغاتی و در مراحل بعد شامل انواع و اقسام حمایت­‌های نظامی، امنیتی، سیاسی و اقتصادی از رژیم صهیونیستی در برابر رقبای منطقه­‌ای است.

صنعت هلوکاست، باعث شده کشوری با رفتارهای پرخاشگرانه در حوزه نظامی و امنیتی که یکی از سیاه‌­ترین کارنامه‌­ها را در حوزه حقوق بشر دارد، به‌عنوان دولت قربانی شناخته شود و از کشورهای جهان، به‌ویژه اروپای غربی همچون آلمان و ایالات‌متحده آمریکا امتیازگیری و باج­‌خواهی کند.

هیچ دولت غربی را نمی ­توان یافت که به‌اندازه جمهوری فدرال آلمان تحت تأثیر «صنعت هلوکاست» قرار گرفته باشد، چنان که آلمان بر اساس توافق لوکزامبورگ موافقت کرده بود تا ۸۳۳ میلیون دلار به رژیم اسرائیل خسارت بپردازد و در عوض اسرائیل نیز قول داده بود تا مانع از آن شود که این بازمانده‌ها، دولت آلمان را مستقیما تحت تعقیب کیفری قرار دهند.

معاهده لوکزامبورگ میان آلمان و اسرائیل، نمونه روشن و بزرگ این باج‌خواهی است که در سال ۱۹۵۲ منعقد شد و دولت آلمان را موظّف به پرداخت ۱٫۵۳ میلیارد یورو به بازماندگان قربانیان هلوکاست کرد.

 تمام دولت­‌های حاکم بر کشور آلمان بر مبنای مسئولیت تاریخی این کشور، خود را متعهد به حفظ امنیت اسرائیل می‌­دانند؛ این مسئولیت تاریخی و تعهّد نسبت به امنیت اسرائیل، جزء لاینفک موجودیت نهاد دولت آلمان است و «روابط ویژه» با رژیم صهیونیستی، آلمان را به مهم‌ترین شریک تجاری این رژیم در داخل اتحادیه اروپا و سومین شریک تجاری مهم پس از آمریکا و چین تبدیل کرده است.

بازتولید دائمی استعاره‌­ی «مجرم/قربانی» و تأکید بر ضرورت جبران خسارت قربانیان توسّط بازماندگان مجرمان، مهم‌ترین الگوی حاکم بر امتیازگیری اسرائیل از آلمان در دوران پس از جنگ جهانی دوم است؛ همان گونه که در حال حاضر «مسئله کُرد» در منطقه خاورمیانه تقریباً همان نقشی را ایفا می­‌کند که «مسئله یهود» در دوران مدرن اروپا، به‌ویژه پس از پایان جنگ جهانی دوم ایفا می­‌کرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی