پژوهه رسا

«وأُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ»

پژوهه رسا

«وأُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ»

این وبلاگ، فرصتی برای دسته‌بندی و بیان مطالب متعلمی است که از نظرات دوستان و اساتیدش بهره می‌برد.

نویسنده: عباسی مجتبی

22:05 - 1400/07/27

- در حال حاضر، ارتش آمریکا، انگلیس، اسرائیل و آل سعود، اتاق‌های جنگ خود علیه ایران را در بستر شبکه‌های اجتماعی شکل داده‌اند. رژیم اشغالگر قدس همیشه در حال پروپاگاندای آنلاین در فضای مجازی بوده و سعودی‌ها اخیرا روی تاثیرگذاری بر گفتمان شبکه‌های اجتماعی سرمایه‌گذاری سنگینی کرده‌اند.

انقلاب اسلامینقد و تحلیل

شاید شنیده یا خوانده باشید که استفاده از فضای مجازی به چاقوی دو لبه‌ای تشبیه می‌شود که در دسترس عموم جامعه قرار گرفته است.
ممکن است کسانی که این نگاه سطحی و ابزاری به فضای مجازی را ترویج می‌کنند، اینگونه القا کنند که همه افراد بشر در دنیای مجازی، مختار و آزاد هستند و این فضا تاثیر چندانی بر زندگی آنها و فرزندانشان ندارد؛ حال آنکه طبق مستندات و تصریح صاحبان فناوری‌های مدرن، امروزه دسترسی به اطلاعات و رفتارهای مردم در فضای مجازی به نوعی دانش و صنعت پردرآمد و از سوی دیگر به حربه‌‌ای مهم جهت تحمیل عقاید و منافع نظام سلطه تبدیل شده است.
در واقع فضای مجازی به علت رصد و مدیریت مستقیم نظام سلطه و به دلیل ولنگاری و فراهم نشدن زیرساخت‌ها در دولت سابق، تبدیل به پاشنه آشیل کشور و بستر نفوذ دشمن شده است که از لبه تیز و برنده آن به راحتی در راستای جنگ نرم، تهاجم به نهاد خانواده، فرهنگ، اعتقادات و اطلاع از اطلاعات ارزشمند کشور برای تحریم ملت و ضربه به منافع کشور بهره می‌برد.
از این رو گوگل شالوده‌ای ساخته است که ما ساختمان اینترنت را بر روی آن بنا کرده‌ایم، حتی خدمات بانکی روی این شالوده بنا شده است که اگر گوگل دست از ارائه خدمات بکشد، بسیاری از نرم افزارها از گوشی ایرانی‌ها حذف می‌شوند.
در حال حاضر، ارتش آمریکا، انگلیس، اسرائیل و آل سعود، اتاق‌های جنگ خود علیه ایران را در بستر شبکه‌های اجتماعی شکل داده‌اند. رژیم اشغالگر قدس همیشه در حال پروپاگاندای آنلاین در فضای مجازی بوده و سعودی‌ها اخیرا روی تاثیرگذاری بر گفتمان شبکه‌های اجتماعی سرمایه‌گذاری سنگینی کرده‌اند.
باتوجه با این واقعیت بر کسی پوشیده نیست که فضای مجازی و اینترنت در غرب تحت نظارت مستقیم و رصد ارتش است؛ از این‌رو شبکه‌های اجتماعی فعال در ایران همچون تلگرام، اینستاگرام و توئیتر در حال حاضر هیچ گونه نمایندگی در ایران و به تبع هرگز پاسخگویی نسبت به بازخورد اقدامات ضداخلاقی، ضدفرهنگی و حتی امنیتی خود ندارند، حال آنکه صاحبان این شبکه‌های ارتباطی برای انجام فعالیت در کشورهای مستقل به ناچار به رعایت قوانین داخلی آنها تن داده و در صورت تخلف جریمه خواهند شد و پیامد بی‌توجهی به قوانین آن کشورها را متعهد شده‌اند.
لذا سال‌ها به دلیل انحصار فناوری اطلاعات و فضای مجازی در دست برخی کشورها بخصوص آمریکا از هر تلاشی برای نظارت بر این فضا جلوگیری می‌شد، اما رویکرد کشورهای مختلف در سال‌های اخیر نشان داده این روند در حال تغییر است. امروزه بسیاری از کشورهای پیشرو در عرصه صنعت ICT همانند روسیه و چین دارای قاعده و قوانین مشخص در فضای مجازی هستند و به هیچ کشور کشور بیگانه‌ای و نرم افزار خارجی اجازه نمی‌دهند بدون توجه به منافع ملی و قوانین داخلی این کشورها، استقلال مجازی و به تبع فضای داخلی این کشورها را تحت تاثیر قرار بدهد.
با این حال با توجه به تخریب گسترده و سیاه‌نمایی رسانه‌های بیگانه و همفکران داخلی آنها درباره طرح صیانت از حقوق کاربران به نظر می‌رسد مجلس و دولت در حمایت از منافع حداکثری و حقوق مردم در عرصه فضای مجازی باید در حمایت از کاربران ایرانی به صورت جدی و تخصصی ورود کنند و همچون برجام نافرجام تحت تاثیر منفعت طلبان و هیاهوی رسانه‌های داخلی و خارجی آنها قرار نگیرند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی