پژوهه رسا

«وأُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ»

پژوهه رسا

«وأُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ»

این وبلاگ، فرصتی برای دسته‌بندی و بیان مطالب متعلمی است که از نظرات دوستان و اساتیدش بهره می‌برد.

نویسنده: عباسی مجتبی

10:21 - 1400/04/05

- آمریکا با ابزار حقوق بشر، آزادی و صلح، خونین ترین جنگ‌های تاریخ در نیم قرن اخیر را رقم زده است.

انقلاب اسلامینقد و تحلیل

وجه تمایز حقوق بشر اسلامی و غربی در مبانی است، راهبرد ایران درباره فلسطین، محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس و پیگیری مطالبه عمومی، برگزاری همه پرسی و دموکراسی واقعی و مورد اتفاق همه دنیا است و عملکردش درباره سوریه و دیگر کشورهای اسلامی نیز برگزاری انتخابات و تعیین سرنوشت کشورها توسط ملت‌ها است، برخلاف آمریکا که جنایاتش در این کشورها و حمایتش از حاکمان دیکتاتور به ویژه در منطقه غرب آسیا بر کسی پوشیده نیست.

حقوق بشر مسأله‌ای مدرن و کشف عصر جدید نیست، بلکه عدم آگاهی برخی افراد از اصول ادیان الهی، قدمت حقوقی، فلسفی و ادبیات حقوق انسان، موجب شده است که این مسأله را موضوعی جدید و محصول مدرنیته تصور کنند. وجه تمایز حقوق بشر اسلامی و غربی در مبانی و اندیشه است، حقوق بشر اسلامی دارای مبانی روشن، جامع و جهان شمول و مبتنی بر تفکر توحیدی و کرامت انسان است.
انسان در حقوق بشر اسلامی، جانشین خداوند در زمین معرفی شده، از این جهت سزاوار تکریم، آزادی، تکالیف و برابری است و از این منظر، انسانیت، مفهوم مشترکی است که همه ساکنان روی زمین در آن برابرند که بیانگر اهمیت این قاعده در نظر اسلام است. اما حقوق بشر غربی به دلیل تک بعدی بودن، راه را برای برخورد مادی گرایانه و منفعت محور با حقوق بشر هموار ساخته است، چنان که به بهانه امنیت، نظم جهانی و مبارزه با تروریسم از دیکتاتورترین حکومت‌ها و جنایتکاران دنیا حمایت می‌کند.
نظام لیبرال سرمایه داری غرب در روش و ماهیت مشابه نظام‌های فاشیستی و سوسیالیستی عمل می‌کند، چنان که کمونیست‌ها با وعده و شعار جامعه بی دولت، دولت دارترین جامعه تاریخ را ساختند و امروز غرب به ویژه آمریکا با شعار صلح و آزادی، خونین ترین جنگ‌های تاریخ در نیم قرن اخیر را به راه انداخته‌ است.
حقوق بشر غربی با تاکید بر پوزیتویسم و نسبی بودن حقوق و بر اساس تفکر اومانیستی، ابزاری ایدئولوژیک معطوف به قدرت و منفعت و تابع میل، توافق، قرارداد اجتماعی و رای افراد است.
امروزه غرب به ویژه آمریکا، خودش را مدافع و سپاه دموکراسی و حقوق بشر معرفی می‌کند، حال آنکه با برگزاری انتخابات آزاد در کشورهای اسلامی مخالف است یا با ایجاد خدشه و هرج و مرج در انتخابات دیگر کشورها همچون لغو انتخابات الجزایر، حکومت دلخواه خودش را حاکم می‌کند.
آمریکا تلاش می‌کند در کشورهای اسلامی، انتخابات برگزار نشود و تا حد امکان از دست نشانده هایش حمایت می‌کند، در حالی که شکل گیری دموکراسی واقعی در کشورهای اسلامی همچون برگزاری انتخابات در کشور سوریه از راهبرهای اصلی جمهوری اسلامی ایران برای پایان دادن به دخالت‌ها و جنایات آمریکا در منطقه غرب آسیا است.
در حال حاضر مردم دنیا در بحث حقوق بشر به صورت عینی و ملموس، شاهد حمایت آمریکا و سازمان ملل از فجیع ترین جنایات تاریخ همچون رژیم اشغالگر فلسطین، حمایت از تروریسم در سوریه، عراق و افغانستان هستند.
از نمونه‌های واضح و روشن نقض حقوق بشر، جنایات اسرائیل است و اکنون حمایت آمریکا و سازمان ملل از رژیم اشغالگر صهیونیستی بر کسی پوشیده نیست، از این رو نقشه راه عملیاتی و راهبرد حتمی جمهوری اسلامی ایران برای خاتمه دادن به کودک کشی و تحدید نسل در قائله فلسطین، حق رأی و تعیین سرنوشت توسط مردم اصلی فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی، عرب و غیرعرب است. از منظر حقوقی، دموکراسی واقعی و همه پرسی از مردم فلسطین، مورد اتفاق همه دنیا و تنها راه علاج مسأله فلسطین است که این مسأله می‌تواند به عنوان یک مطالبه عمومی از سوی امت اسلام پیگیری شود، تا وعده صادق رهبر معظم انقلاب در نابودی این رژیم در آینده نزدیک زودتر محقق شود.
امروزه غرب به ویژه آمریکا برای کاستن از گرایش و اقبال جهانی به اسلام محمدی(ص) و در راستای محکوم کردن اسلام اصیل و انقلابی که مدافع صلح و پیشرفت کشورهای اسلامی و مخالف ظلم و استکبار است، آن را در چهره‌ داعش، وهابیت و طالبان به نمایش می‌گذارد و از طرفی با ارائه اسلام سکولار و لائیک و اسلام آمریکایی به تعبیر امام خمینی(ره) که با دیکتاتوری، اشغالگری و دموکراسی لائیک سازگار است، ادعا می‌کند که با اسلام مخالفتی ندارد.
همچنین آمریکا با استراتژی جنگ روانی و فضاسازی رسانه ای، جمهوری اسلامی ایران و جنبش‌های مردمی مدافع صلح و آزادی را ضد دموکراسی نشان می‌دهد و از سوی دیگر تلاش می‌کند فاشیست ترین حکومت‌ همچون اسرائیل غاصب را به عنوان پرچم صلح، حقوق بشر و آزادی معرفی کند‌.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی