-با توجه به اهمیت حضور مردم در انتخابات، رسانههای ضدانقلاب با تبلیغات گسترده تلاش میکنند نسبت به سرنوشت کشور با القای ناامیدی نوعی بی تفاوتی و بی رغبتی ایجاد کرده و جاده را جهت دخالتها و سلطه طلبی قدرتهای استکباری فراهم کنند، از این رو تحریم انتخابات مقدمه اعمال فشارها و دخالتهای بیشتر است.
حکایت این روزهای رسانههای استکباری درباره انتخابات، تکرار تاریخ و قضیه عمروعاص و ابوموسی اشعری است، هنگامی که به ابوموسی گفت: تو رای نده من نیز رای نخواهم داد؛ ابوموسی رای سفید داد؛ اما عمرو عاص به معاویه رای داد و تشکیل حکومت الهی صدها سال به تاخیر افتاد. امروز نیز رسانههای معاند با تکرار تاریخ، عمروعاص گونه القا میکنند که پیروزی گفتمان انقلاب در شرایط کشور تاثیری نخواهد داشت، اما هیچگاه برای تغییر شرایط مردم در کشورهای حامی خود بحث مشارکت مردمی را زیر سؤال نمی برند و انتخابات را تحریم نمیکنند.
برخی رسانههای وابسته و زنجیره ای نیز با تکرار همین مطالب، قصد دارند از شور و نشاط انتخاباتی کاسته و آب به آسیاب دشمن بریزند، در حالی که چندین سال پیش با حمایت از گفتمان لیبرالی، شرایط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور را به این وضع دچار کردند.
البته برخی نیز معتقدند که دوگانه تحریم _ مشارکت درباره انتخابات، تاکتیک جریان غربزده هماهنگ با رسانههای خارجی است و هدف از اتخاذ این سیاست در مرحله نخست مشروعیتزدایی از نظام اسلامی و در گام بعد مبتنی بر نتیجه موردنظر با تاکید بر حداقل رای تضمین شده از طریق دامن زدن به هیجانات ساختارشکنانه و احساسات سطحی و زودگذر است.
بحث مشارکت در انتخابات همیشه مایه عزت و سربلندی ملت ایران و به عنوان پشتوانه امنیت ملی کشور مطرح است؛ هرچند نقش مسئولان در افزایش مشارکت قابل توجه است، اما همان گونه که رهبر معظم انقلاب، امسال در نخستین دیدار تلویزیونی خود با مردم، این موضوع را پیش بینی کرده و فرمودند: ملّت عزیز بدانند که دستگاههای جاسوسی و سرویسهای اطّلاعاتیِ کشورهایی و از همه بدتر کشور آمریکا و همچنین رژیم صهیونیستی از چندی پیش و نه امروز دارند تلاش میکنند انتخابات آخر خرداد را بیرونق کنند؛ یا برگزارکنندگان را متّهم میکنند.. یا مردم را دلسرد میکنند. [1]
با توجه به اهمیت حضور مردم در انتخابات، رسانههای ضدانقلاب با تبلیغات گسترده تلاش میکنند نسبت به سرنوشت کشور با القای ناامیدی نوعی بی تفاوتی و بی رغبتی ایجاد کرده و جاده را جهت دخالتها و سلطه طلبی قدرتهای استکباری فراهم کنند، از این رو تحریم انتخابات مقدمه اعمال فشارها و دخالتهای بیشتر است.
۱. بیانات در ابتدای سال 1400(1400/1/1)