پژوهه رسا

«وأُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ»

پژوهه رسا

«وأُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ»

این وبلاگ، فرصتی برای دسته‌بندی و بیان مطالب متعلمی است که از نظرات دوستان و اساتیدش بهره می‌برد.

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزه‏های علمیه سراسر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به سالروز بازگشت امام خمینی(ره) به قم بعد از پانزده سال دوری، اظهار داشت: امام(ره) بعد از مدت‌ها دوری و تحمل رنج و مشکلات به کشور و بعد از آن به قم برگشتند و تصمیم داشتند که در قم تدریس و تبلیغ خودشان از سر بگیرند و مسؤولان اجرایی در مرکز پیگیر امور باشند.

 

آیت الله حسینی بوشهری، شرایط آن دوران را حساس خواند و گفت: با توجه به نقش برجسته‌ امام خمینی(ره) در آن شرایط به تهران برگشتند تا روند امور را از نزدیک دنبال کرده و به عنوان رهبر بلامنازع انقلاب نقش آفرینی داشته باشند.

 

وی یادآور شد: امام(ره) در همان ایامی که در قم بودند از اخبار و اوضاع کشور مطلع بودند، اما برای اشراف بیشتر لازم دیدند که به تهران برگردند و برنامه‌های انقلاب را پیگیری کنند. 

مدیر حوزه‏های علمیه سراسر کشور خاطرنشان کرد: حضور امام خمینی(ره) در قم،‌ نشان دهنده جایگاه ویژه قم و حوزه علمیه بود که به عنوان خاستگاه انقلاب شناخته می‌شد و انقلاب از آنجا آغاز شد.

 

وی تصریح کرد: مسؤولان اجرایی از حضور امام خمینی(ره) در قم متوجه شدند که باید برای قم و مسائل مربوط به آن قدم‌های بزرگی بردارند و از ظرفیت‌های عظیم آن استفاده کنند.

 

آیت الله حسینی بوشهری، وجود و حضور امام(ره) را مایه خیر و برکت در کشور خواند و تأکید کرد: امام خمینی(ره) در هر مکانی قدم می‌گذاشتند مایه خیر و برکت بودند چنان که مردم و مسؤولان قم و تهران از حضور ایشان بهره می‌بردند زیرا شخصیت ایشان جهانی بود و به شهر و مردم خاصی تعلق نداشتند./908/ت302/ج

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی